Installatie-instructie

 1. Kies downloadcenter en start het downloaden voor de Clarion MAX983HD, MAX973HD/NAX973HD. Sla het bestand CameraData.zip op in een map op uw harde schijf.

 2. Unzip het bestand CameraData.zip met een daarvoor geschikt programma – wij raden u aan dit te doen met WINZIP.

 3. (voor MAX983HD & MAX973HD) Maak een map Clarion op uw harde schijf, waarin u het uitgepakte bestand CameraData.bin opslaat. Kopieer de map Clarion vervolgens naar uw SD-kaart (< 1GB).
  (voor NAX973HD) Maak een map Clarion op uw harde schijf, waarin u het uitgepakte bestand CameraData.bin opslaat. Kopieer de map Clarion vervolgens naar een USB-stick (< 1GB).

 4. (voor MAX983HD & MAX973HD) Verbind de SD-kaart met uw Clarion navigatiesysteem.
  (voor NAX973HD) Verbind de USB-stick met uw Clarion navigatiesysteem. Gebruik zonodig een USB-verlengkabel als uw USB-stick niet helemaal in de NAX973HD gestoken kan worden.

 5. Druk op de knop menu van uw hoofdeenheid. Druk op het scherm achtereenvolgens op de knoppen Instelling / Volg. / Data inlezen / Inlezen van Camera controle.

 6. Druk op de OK-knop om het bestand met flitspaallocaties van de SD-kaart/USB-stick naar de harde schijf van de MAX983HD / MAX973HD / NAX973HD te kopiëren.

 7. Nu staan alle stationaire flitspaallocaties in uw navigatiesysteem en wordt u gewaarschuwd als u op de gekozen route er een tegenkomt.