GPS Actie

Op scdb.info staat u de meest nauwkeurige en meest actuele databank van alle stationaire rode licht- en snelheidsflitspalen voor Europa ter beschikking. Met onze meetbus zijn wij voor u in geheel Europa op pad, jaarlijks meer dan 50.000km! Uiteraard kunnen ook wij niet elke wijziging van het flitspaalbestand onmiddellijk ter plekke testen en wij vinden op onze tochten niet altijd elke nieuwe flitspaal. Om sneller op de hoogte te zijn van wijzigingen hebben wij uw assistentie nodig en wij belonen deze ondersteuning met onze GPS Aktie.

Alles wat u nodig hebt is een navigatiesysteem/ GPS-Receiver enz. en een beetje tijd, om de stationaire radarinstallaties te ontdekken, te meten en te melden.

Uw leven lang gratis

U kent een flitspaal die nog niet in onze databank staat? Voor het melden van de flitspaalgegevens en het zenden van een afbeelding van de flitspaal, krijgt u uw leven lang gratis toegang tot het downloadgebied! Wij verzoeken u uw afbeeldingen (niet meer dan in totaal 5Mb) te sturen met de betreffende "GPS-Actie" bijgevoegd aan gps@scdb.info.

Tip: Zoek a.u.b. eerst in ons systeem, voor u ons nieuwe flitspalen meldt. Soms is de veronderstelde flitspaal daar al te vinden. Mobiele flitspalen worden thans nog niet geregistreerd! » voor het zoeken

1 jaar gratis

Onze databank verandert constant. Dagelijks worden nieuwe flitspalen of wijzigingen gemeld. Al deze aanwijzingen worden getest en voor elk land in een lijst verzameld. Vermeld worden daar thans:

  • Nieuw geplaatste flitspalen,
  • geplaatste of verzette flitspalen,
  • flitspalen met typewijziging, bijv. andere maximum snelheid
  • Flitspalen met een wijziging van de richtingsaanduiding, bijv. wanneer een flitspaal nu aan beide zijden meet

Wat u doen moet is eigenlijk geheel eenvoudig. Controleer flitspalen uit deze lijsten en meld ons uw resultaat. In elke geval hebben wij de GPS-positie van de flitspaal nodig. Stop daarvoor indien mogelijk direct naast de flitspaal en noteer de waarden. Voor uw hulp bedanken wij u met een jaar gratis toegang tot SCDB.info.

Druk de relevante lijst met beschrijving van niet gecontroleerde flitspalen:
 

Tip: Deel ons ook mee, wanneer u één van de genoemde flitspalen niet kunt vinden! Alle aanwijzingen die wij voor de melding nodig hebben, kunt u uit ons formulier halen. Om alle nodige gegevens te kunnen registreren print u die gewoon voor u de flitspalen meet.

Goede redenen voor FLITSPALEN.nl - Speed Camera DataBase