Installatie-instructie

Hallo.

Heb je opmerkingen of verbeteringsvoorstellen voor de handleiding?
Indien ja, zou het ons ten zeerste verheugen wanneer je ons hierbij helpt, zodat deze handleiding voor alle ZENEC gebruikers actueel blijft.
Stuur ons uw aanwijzingen, foto‘s en Screenshots, die we in de handleiding kunnen opnemen. Stuur ons een E-Mail aan info@scdb.info. Hartelijk dank.

 

 1. Log in bij SCDB.info met uw account-gegevens en ga naar de downloadsite voor uw ZENEC. Download het zenec.zip bestand en sla het op in een map op uw vaste schijf.

 2. Pak het bestand zenec.zip uit met een geschikt programma (bv. WINZIP, WINRAR) en sla op in een doelmap van uw keuze op uw computer.

 3. Op de USB-stick (die is gemaakt met de Toolbox) vindt u de map "[USB]/updates/BACKUP/inhoud/".

 4. Maak de map speedcam aan (".../BACKUP/inhoud/speedcam") en kopieer de uitgepakte bestanden naar deze map.

 5. Sluit de USB-stick aan op uw ZENEC apparaat en vervolgens de start de Navi update. De gegevens worden geladen naar de Navi.

 6. Verwijder de USB-stick en start de Navi opnieuw op.

 7. Opmerking 1: Dankzij de grote database zal het opstarten de eerste keer langer duren.

  Opmerking 2: De Radarcontroles werken alleen bij GPS ontvangst en worden weergegeven tevens krijgt u een snelheids camera waarschuwing.

  Opmerking 3: De flitsdatabase kunt u niet verwijderen via het menu administratie/data beheer/gebruiker de gegevens worden van het apparaat verwijderd!

  Opmerking 4: Op de meeste apparaten moet u een TTS-spraak kiezen om akoestische waarschuwingen te ontvangen.

  Opmerking 5: Je navigatiesysteem is gebaseerd op iGO-software van de fabrikant NNG. In sommige versies van iGO blokkeert de fabrikant de weergave van flitspalen POI's in afzonderlijke landen. Dit kan b.v. in Zwitserland, Frankrijk en aangrenzende gebieden zijn.