Installatie-instructie

  1. Download de meest actuele speedlimit.zip naar uw PC of laptop.

  2. Ga naar het betreffende bestand op uw PC of laptop. Het betreft hier een zogenaamd ‚ingepakt’ bestand. Pak speedlimit.zip met een hiervoor geschikt programma uit – wij bevelen WINZIP aan - in een door u gekozen directory. Zorg ervoor dat er verder niets in de Directory staat (bijvoorbeeld: Directory ‚Flitspalen’). Zo nodig eerst een ‚lege’ directory aanmaken.

  3. Stop de navigatie op de PND.

  4. Sluit de PND aan op de PC of laptop en verbindt beide apparaten door middel van ActiveSync (vanaf 4.0, zie Update).

  5. Indien u, zoals in ons voorbeeld, bij het uitpakken de doeldirectory Flitspalen (zie 2) heeft gebruikt, dan vindt u deze directory de sub-directory "SpeedLimit". Ga naar de directory SpeedLimit en dubbelklik (linkermuisknop) op "Setup.exe". Volg verder de aanwijzingen op het scherm en wacht rustig af.

  6. Na de installatie van "SpeedLimit" op uw PND kunt u het programma activeren en kunt u – indien noodzakelijk – op OFF’ drukken. Zodra het SpeedLimit icoon groen wordt, is het programma actief en wordt u na het opstarten van de navigatie gewaarschuwd voor flitspalen. Indien nodig kunt u het venster sluiten door op OK te drukken.

  7. Verbreek de verbinding tussen PC of laptop en start de navigatie.

SpeedLimit is nu klaar voor gebruik. Tijdens het rijden ziet u op het scherm een klein icoontje (uitroepteken) waaraan u kunt zien dat het programma SpeedLimit op de achtergrond actief is. Het icoontje kunt u vrij over het scherm bewegen. Dit kunt u doen door licht op het icoontje te drukken en het over het scherm te schuiven. Tijdens het verschuiven moet u het icoontje ingedrukt houden.

Flitspalenbestand-Update

Om gebruik te kunnen maken van het meest recente flitspalenbestand dient u het bestand met flitspalen regelmatig te actualiseren. Aan het updaten van het flitspalenbestand zijn echter kosten verbonden. Nadere informatie vindt u bij SpeedLimit Flitspalenbestand-Update.