Installatie-instructie

Opmerking:

Kies de voor uw systeem passende installatie-instructie. Gebruikers van de Nokia 330 volgen de instructie voor de Route66 Chicago Serie (deze instructie verloopt, met uitzondering van punt 4, vergelijkbaar met onze instructie).

» I. Installatie voor de Route 66 Chicago serie

» II. Installatie voor alle andere Route 66 apparaten

 

I. Installatie voor de Route66 Chicago Serie

 1. Log in, ga naar het downloadcenter, selecteer voor het downloaden de gewenste landen en de scheiding afzonderlijke categorieën (aanbevolen). Sla het bestand route66.zip op uw harde schijf.

 2. Pak het bestand met een geschikt programma uit (wij raden WINZIP aan) in een door u gekozen doelmap op uw computer. Wij hebben in ons voorbeeld de map "C:/temp/route66" gekozen.

 3. Controleer voor de installatie of er op uw computer een actuele Microsoft ActiveSync 4.5 - Nederlands (Windows XP) of Windows Mobile Apparaatcentrum 6.1 (Windows Vista) geïnstalleerd is.

 4. Sluit de Route 66 Chicago op uw computer aan. Er word een verbinding via Microsoft ActiveSync of Windows Mobile Apparaatcentrum 6.1 gemaakt (als er om de synchronisatierelatie wordt gevraagd klik dan op nee en ga verder). Zie afbeelding.

  U bent nu als “gast” verbonden.

 5. Markeer alle *.bmp en *.csv bestanden en kopieer deze naar de map POIS/Europe op uw navigator (Opmerking: De map Europe bestaat alleen op de Chicago-Modellen 8000 en 9000. Op de Modellen 6000 en 7000 heet deze map misschien anders.)

  Tip: Controleer voor het kopiëren of de map geen verdere *.bmp en *.csv bestanden bevat – evt. van te voren wissen om dubbele waarschuwingen te vermijden!

 6. Na het kopiëren staan de flitspalen POI’s op uw navigatiesysteem.

 7. Koppel nu het navigatiesysteem los van uw computer en start het navigatiesysteem. Ga in het hoofdmenu naar Speciale plaatsen POI’s.

 8. In het submenu kiest u POI Alarm en activeer alle flitspalen (deze kunt u in elke categorie 50-flitspalen, 100-flitspalen enz. individueel activeren).

 9. Selecteer het gewenste soort alarm en bevestig uw keuze.

 10. Bepaal bij de volgende stap de afstand van waar het systeem u moet waarschuwen (aanbevolen: 500m) en bevestig uw keuze.

 11. Selecteer het waarschuwingsgeluid en bevestig uw keuze. Belangrijk: de optie "Alleen waarschuwen, op de route?" raden wij aan niet te activeren!

 


II. Installatie voor andere Route 66 apparaten

 1. Log in, ga naar het downloadcenter, selecteer voor het downloaden de gewenste landen en klik op „Download starten“. Sla het bestand route66.zip op uw harde schijf.

 2. Pak het bestand met een geschikt programma uit (wij raden WINZIP aan) in een door u gekozen doelmap op de computer. Wij hebben in ons voorbeeld de map "C:/Unfallschwerpunkte" gekozen.

 3. De uitgepakte bestanden zijn nu in de door u gekozen map (in ons voorbeeld "C:/Unfallschwerpunkte") te vinden.

 4. Markeer alle uitgepakte bestanden, klik op de rechter muisknop en kies Kopiëren.

 5. Sluit uw kaartlezer aan op de computer en stop uw geheugenkaart in de kaartlezer. Kies in Explorer of in "Deze computer" het Station/Wisselbare schijf met de geheugenkaart. Ga nu naar de map Speciale plaatsen POI’s klik op de rechter muisknop en kies Invoegen.

  Tip: Gebruikers van de Route 66 Navigate 7 sluiten de PocketPC aan, aan de Computer. Via "Deze computer"” en dan "Mobiel apparaat" kunt u een verbinding maken met uw PocketPC. (ActiveSync of Windows Mobile Apparaatcentrum moet wel geïnstalleerd zijn!) U vindt dan op de geheugenkaart de map Speciale plaatsen POI’s.
 6. U kunt nu "Explorer/Deze computer" sluiten, de geheugenkaart uit de kaartlezer nemen en in de telefoon stoppen respectievelijk de PocketPC van de computer loskoppelen.

 7. Nu moet nog het waarschuwen geactiveerd worden. Start uw Route66 en kies in het hoofdmenu -> Speciale plaatsen POI’s -> POI Alarm uit.

 8. Selecteer alle categorieën waarvoor u gewaarschuwd zou willen worden en bevestig uw keuze.

 9. Kies het door u gewenste soort alarm en bevestig uw keuze.

 10. Kies de afstand van waar het systeem u moet waarschuwen bij een POI en bevestig uw keuze (Aanbevolen: 500 m).

 11. Kies het waarschuwingsgeluid en bevestig wederom uw keuze. Belangrijk: de optie "Alleen waarschuwen op de route?" raden wij aan niet te activeren.

 

« terug naar de POI-pagina