Installatie-instructie

  1. Login op SCDB.info en klik op Downloads. Daarna krijg je een lijst met de verschillende mobiele navigatiesystemen. Kies hier uit de Mio. Daarna moet je nog eens door klikken naar de Mio Moov.

  2. Klik op download en sla het bestand op. Vergeet niet waar je het bestand hebt opgeslagen! In dit geval doen we dit in D:\Downloads\Mio Moov.

  3. Ga naar de map waar het bestand opgeslagen is en pak het uit met een programma zoals WINZIP of WINRAR. Ik raad jullie aan om het bestand uit te pakken in een map. Winrar en Winzip kunnen zelf een map aanmaken door de 3de optie te kiezen.

  4. Maak een USB-verbinding tussen de Mio Moov en je PC.

  5. Start de MioMore Desktop software en ga naar Aangepaste POI’s.

  6. Klik op Bladeren (1) en ga naar de map waar je de POI’s hebt uit gepakt. Als je dit gedaan hebt, kun je een van de *.csv bestanden kiezen. Daarna klik je op Openen (2).

  7. Geef een naam aan de POI’s (1). Bijvoorbeeld Flitspalen België Zone 70 L. Waarbij de L staat voor (verkeers)lichten. Voeg ook de gepaste afbeelding toe (2) en het waarschuwingstoontje (3). Vergeet ook niet om de gepaste afstand in te stellen (4). Daarna klik je op Toevoegen aan apparaat (5).

  8. Je zult stap 6 en 7 enkele keren moeten herhalen om alle flitspalen toe te voegen! Je zou denken, waarom niet in één bestand? Simpel, als er updates zijn moet je weer heel het bestand uploaden naar je GPS, en dit kan even duren. Iedere zone apart gaat veel vlotter!