Installatie-instructie

Aanwijzing:
 • Een akoestische waarschuwing is met deze overlay niet mogelijk. Gebruik daarvoor ons programma SpeedLimit.

 • Bij een update van onze plugin moet u beslist eerste oude gegevens wissen!

 1. Beëindig het eerst de Navigator.
 2. Pak de overlay uit met een geschikt programma ý wij raden WINZIP aan - in een doelmap van uw keuze. Wij hebben in ons voorbeeld de map "C:/temp/nieuwe map" geselecteerd, zie afbeelding:

 3. De uitgepakte bestanden zijn nu in de door u geselecteerde map (in ons voorbeeld "C:/temp/nieuwe map") te vinden; zie afbeelding:

 4. Sluit de pocket PC op uw computer aan. Kopieer de map die ontstaan is "TB-NAVI.ADDR" met alle bestanden erin naar uw pocketPC in de map "My Documents". Voor zover de map "TB-NAVI.ADDR" reeds bestaat, kopieert u alleen maar de bestanden in dezelfde.

  Aanwijzing: Gebruikers van de Falk Navigator 4 vinden eventueel de map "TB-NAVI.ADDR" op de geheugenkaart. Daarna in deze map de gegevens kopiëren.


 5. De pocketPC kan weer van de computer worden gescheiden. Start nu uw Falk Navigator resp. Marco Polo Mobile Navigator en selecteer in het menu "Instellingen/kaart" de overlays van alle plaatsen waar veel ongevallen gebeuren. (zie afbeelding).

 6. Dat was alles.

  Aanwijzing: De weergave van het icoon met de plaatsen waar veel ongevallen gebeuren vindt standaard pas plaats onder het "Zoomniveau" van 300m. Dit kunt u echter wijzigen! Lees hiervoor het volgende hoofdstuk.


Weergave van het icon

 1. Om deze instelling te wijzigen, moet u het bestand addr.ini in de installatiemap openen (".../Programma's/Navigator 2004/addr.ini") op uw pocketPC.
 2. U kopieert daarvoor het beste dit bestand naar uw PC en verandert met het programma Notepad volgende waarden:

  scalesmall=200
  scalelarge=100

  in

  scalesmall=2000
  scalelarge=2000


 3. Voor elke categorie van plaatsen waar veel ongevallen gebeuren moeten deze waarden worden gewijzigd.
 4. Nadat u de wijzigingen hebt aangebracht slaat u die op in het bestand addr.ini.
 5. Kopieer aansluitend dezelfde weer naar de PDA in de uitgangsmap.

« terug naar de POI-pagina