Installatie-instructie

 1. Log in op SCDB.info met uw toegangscode en ga naar Flitspalen POI's voor iGO OEM-products. Druk op de Download knop en download het bestand igo-oem-europe.zip naar uw harde schijf.

 2. Unzip het bestand igo-oem-europe.zip met een geschikt programma in een subfolder naar keuze op uw computer.

 3. Attentie: U moet uitvinden waar de iGO navigatie software geinstalleerd is. Dit kan geinstalleerd zijn op de externe SD kaart of in het intern geheugen (flash drive) van het navigatie apparaat.

  Optie 1: Schakel uw navigatie apparaat aan en verbind het met uw computer. Ga naar "Mijn Computer" en zoek naar de subfolder ".../CONTENT/speedcam".

  Optie 2: Verwijder de SD kaart van uw navigatie apparaat. Schakel vervolgens uw navigatie apparaat aan en verbind het met uw computer. Ga naar "Mijn Computer" en zoek naar de subfolder ".../CONTENT/speedcam".

 4. Kopieer de drie ge-unzipte bestanden naar de subfolder ".../CONTENT/speedcam". Eventueel oudere bestanden overschrijven.

 5. Ontkoppel het navigatie apparaat van uw computer en reset uw navigatie apparaat (druk op RESET key).

 6. Ga naar buiten met uw navigatie apparaat en wacht tot uw apparaat een GPS fix heeft (U kunt de flitspaal waarschuwing alleen aanzetten als het apparaat een real GPS fix heeft).

 7. Belangrijke opmerking: op de meeste apparaten moet u een TTS-spraak kiezen om akoestische waarschuwingen te ontvangen.

 8. Als u het flitspalen bestand wilt updaten moet u nogmaals deze handleiding van begin tot eind uitvoeren.

Goede redenen voor FLITSPALEN.nl - Speed Camera DataBase