Installatie-instructie

 

A. Voor Alpine INA-W910R units welke Geen SD-kaart voor navigatie gebruiken

 1. Log in op SCDB.info met je toegangssleutel en ga naar Downloadcenter voor Alpine INA-W910R. Daarna klickt u op den knop Download en sla het bestand alpine-ina.zip op naar uw harde schijf.

 2. Pak het bestand alpine-ina.zip met een geschikt programma uit - wij raden WINZIP of WINRAR aan - op de root directory van een lege SD-kaart (FAT32). Volgende map en bestanden moeten aanwezig zijn in de directory van de SD kaart.

 3. Zet het toestel aan en plaats de SD kaart in de INA-W910R. Het SD kaartslot is toegankelijk door op de Eject/Tilt toets te drukken. Deze toets kan je terugvinden op de afbeelding hieronder. Druk vervolgens op Open.

 4. Doe een reset van de INA-W910R om de update te initialisieren. De Reset toets kan je terugvinden op de afbeelding hieronder. Schakel het toestel weer in door op de Source hard-toets.

 5. De uptade is voltooid wanneer de boodschap “Navigation Update Successful” eingeblendet op het scherm verschijnt. Druk vervolgens op “OK”.

 6. Verwijder de SD kaart en druk opnieuw op de Reset knop.

 

B. Voor Alpine INA-W910R units welke WEL een SD-kaart voor navigatie gebruiken

 1. Log in op SCDB.info met je toegangssleutel en ga naar Downloadcenter voor Alpine INA-W910R. Daarna klickt u op den knop Download en sla het bestand alpine-ina.zip op naar uw harde schijf.

 2. Unzip het bestand alpine-ina.zip met een geschikt programma - wij raden WINZIP of WINRAR aan - op he harde schijf. Kopiieer het bestand SpeedCamText.txt welke zich in de volgende map bevindt:

 3. Schakel de INA-W910R in en verwijder de SD-kaart. De SD-kaart sleuf is toegangelijk na het indrukken van de Eject/Tilt knop. De Eject/Tilt knop is gelokaliseerd zoals hieronder aangegeven. Druk daarna op Open op het scherm.

 4. Plaats de SD-kaart in uw PC. Kopieer het bestand SpeedCamText.txt in de map SPEEDCAM op de SD-kaart, deze vervangt het huidige bestand SpeedCamText.txt.

  Let OP: Verwijder / verander / of voeg geen andere bestanden of mappen toe!

 5. Verwijder de SD-kaart op de juiste manier uit uw PC en plaats deze terug in de INA-W910R. De unit zal automatisch herstarten.